Website Tracking


Пазар

Тук можете да закупите растения от други партньори или да продадете свои собствени растения

Всеки партньор, който притежава растения в една от стаите за отглеждане (не предпродажбени заводи) може да предложи своите заводи за продажба на пазара. Това означава, че растенията имат стойност за препродажба и могат да бъдат продадени на други заинтересовани страни от общността.
Пазарът предлага на партньорите възможността да купуват растения директно - без да се налага да чакат предпродажната фаза.

Всички растения, изброени на пазара, идват от растения, които вече са в експлоатация.

Как работи покупката?
След като закупите растение на пазара, трябва да изпратите парите директно на продавача. Не можете да плащате със салдото си в CannerGrow. След като собственикът на завода получи парите, той трябва да потвърди получаването на плащането. CannerGrow няма право да осигурява парите като посредник. В случай на измама обаче CannerGrow ще заключи завода и ще се опита да разреши случая.

Какви са условията за продажба на растение?
 • Само 3-звездни растения могат да се продават или купуват.
 • Растенията трябва да са завършили поне 3 цикъла на растеж.
 • Всеки продавач може сам да определи продажната цена.
 • Покупката / продажбата се извършва между купувач и продавач (частна продажба).
 • Няма директни комисионни за горната линия, тъй като комисионната за продажба вече е платена за растенията и е частна продажба.
 • Комисионните за бъдеща реколта ще бъдат изплащани по линия на новия собственик.
 • Когато някой пусне своите растения на пазара, реколтата няма да бъде разпределена за текущия цикъл на растеж, в който се намира.
 • Продажната цена може да бъде платена в BitCoin или по банков път. Продавачът решава дали да приеме само една от двете опции за плащане или и двете. Това е лесно да се види на пазара.
 • Както продавачите, така и купувачите трябва да бъдат проверени на ниво 2 за банкови транзакции (не за транзакции с биткойн).
 • Можете да използвате максимум 1 растение наведнъж.
 • Можете да закупите само толкова растения от други партньори на пазара, колкото сте закупили от компанията.


Кога започва цикълът на растеж на растение, закупено на пазара?
Текущият текущ растеж ще бъде спрян за това растение. Първият растеж започва след текущия цикъл на растеж. Това зависи от текущия статус на растеж и може да отнеме между 1 и 3 месеца.

Има ли скрити такси за сделка?
Няма скрити такси нито за купувача, нито за продавача. Единственото нещо е, че текущият растеж ще бъде отменен и ще трябва да изчакате следващия старт на растежа в стаята, където се намира вашето закупено растение.

Чрез скрит рейтинг на доверие:
Има скрит резултат за доверие, който пада, ако не успеете да платите за завод, който сте закупили, или ако не успеете да проверите завод, продаден след получаване на парите. Ниският рейтинг на доверие може да доведе до пазарни ограничения.

Независим партньор на Cannerald

Страница за регистрация
https://cannergrow.com/r/27BKTN
Страница на магазин
https://cannergrow.com/r/955VJ6
Целева страница
https://cannergrow.com/r/77Z9TB

Контакт

stammtisch-lebensimpulse
Simone Eckert
15711 Königs Wusterhausen
Deutschland
Телефон: 01772402719
Mail:
info@stammtisch-lebensimpulse.com
Интернет:
https://stammtisch-lebensimpulse.com/wohlstand