Website Tracking

+++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.   


+++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.   Kasvien osto

Haluatko olla osa kannabiseollisuutta ja omistaa omia fyysisiä kasvejasi? CannerGrow -sovelluksella Cannerald on täydellinen ratkaisu sinulle.

Cannerald on sveitsiläinen kannabiksen tutkimus- ja tuotantoyritys, ja se on parhaillaan perustamassa lisätiloja Sveitsiin ja Eurooppaan. CannerGrow on vallankumouksellinen ekosysteemi kannabiskasvien myyntiin. CannerGrow -sovelluksella voit omistaa omat fyysiset kannabiksikasvit Cannerald-yhtiön korkealaatuisessa sisätiloissa ja saada voitot todellisilta markkinoilta.

Rekisteröidy CannerGrow-sivustoon ja voit ostaa tilaa kasveillesi "Kasvien osto" -osiossa. Päätä, kuinka monta kenttää / kasvia haluat ostaa ja osta ne muutamalla napsautuksella. Tästä lähtien anna asiantuntijoiden työskennellä, kun istut ja rentoudut.

Sadonkorjuun jälkeen saat 50% sadosta jokaiselta kasvilta. Mitä enemmän kasveja omistat, sitä enemmän voit tuottaa.

  • Kannabiskasvit korjataan 2-3 kuukauden välein.*
  • Tämän palvelun ostaminen on voimassa koko elämän.
  • Saat uuden kannabiksen kasvin ilmaiseksi jokaisen sadon jälkeen.
  • Markkinajohtaja tutkimus- ja kumppaniyritykset antavat Cannerald mahdollisuuden tuottaa korkealaatuista kannabista 30% vähemmän vettä ja 40% vähemmän energiaa. Tämä osaaminen johtaa entistä parempaan tuottoosi sijoituksellesi ja parhaan mahdollisen lääketieteellisen kannabiksen.
*) Näkymät vuodelle 2022: Jakamalla kasvuvaihe ja kukintavaihe eri kasvutiloihin, sadonvälinen aika vähenee merkittävästi. Tämä tarkoittaa, että vuodessa voidaan maksaa 1-2 satoa.

Tule CannerGrow'n jäseneksi tänään ja ota hyötyä oman kasvustasi.Kuinka ostaa paikkoja / kasveja
Valitse ensin ostopaikkojen / kasvien lukumäärä.
CannerGrow totesi sadontuoton realistisiksi 45 - 70 grammaa kasvia kohti ja optimistista enintään 75 grammaan kasvia kohti.Maksutapana voit valita BitCoin-siirron, pankkitalletuksen tai tililuoton maksun (jos riittää)Hinta per paikka / laitos on 2320 EUR plus ALV ja maksu. Maksuja ei sovelleta maksuihin, jotka maksetaan BitCoinin kautta, tai maksuihin tilin saldoista.Jokainen kumppani, joka omistaa kasveja yhdessä kasvatushuoneista (ei ennakkomyyntikasveja), voi tarjota kasvejaan myyntiin markkinoilla.
Tämä tarkoittaa, että kasveilla on jälleenmyyntiarvo ja ne voidaan myydä muille yhteisön kiinnostuneille osapuolille.
Markkinapaikka tarjoaa kumppaneille mahdollisuuden ostaa kasveja suoraan - ilman, että heidän on odotettava ennen myyntiä.


Otsikkokohdan "Kasvit" alla luetellaan jokainen kasvi seuraavilla tiedoilla: Kohdenumero (etiketti), sijainti, viljelyhuoneen nimi, ostopäivä ja sato.
Eri kasvatushuoneiden tila dokumentoidaan takahuoneessa live-nokan avulla.Kasvien kysyntä on tällä hetkellä niin suuri, että CannerGrow on myyntiä edeltävässä vaiheessa. Tämä tarkoittaa: tällä hetkellä myytävien kasvien paikat ovat edelleen perustamisvaiheessa ja ne ovat käytettävissä vasta viljelyn alkamisen jälkeen. Tiedot tällä hetkellä myytävästä viljelyhuoneesta tarjotaan "Kojelaudalla".

Sadon jakelu
Lisäkustannukset ovat tällä hetkellä 35 euroa / kasvu. Lisäkustannuksia ovat palkat, sähkö (ilmanvaihto), vuokra, sähkö (lamput), lannoite, kulutustavarat, kivivillapalot ja vesi.
Lisäkulujen vähentämisen jälkeen jäljellä oleva sadon sato jaetaan 50/50 kasvin omistajan ja yrityksen kesken.

Mitä hintaa voi saada sadosta?
Cannerald on hakenut GMP-lisenssiä koko laitokselle. Tällä lisenssillä yrityksellä on lupa myydä suoraan hallitukselle ja lääkeyhtiöille. Luvan odotetaan saavan vuonna 2022.
Lisäksi Sveitsin viranomaiset neuvottelevat Cannerald kanssa erityisluvasta THC-kasvien viljelyyn. Tarkoituksena on tehdä Sveitsistä vähemmän riippuvainen THC-tuonnista.
Kaupat voivat myös saavuttaa suuremmat voitot CBD-kukista B2C-alueella (Business to Customer), mutta 100% sadonkorjuuta ei voida myydä.
  • 1,45-1,95 EUR / gramma: B2B-hinta
  • 1,45 - 2,35 EUR / gramma: Sekoitettu B2B- ja B2C-hinta
  • 2,40 - 2,90 EUR / gramma: GMP: n hinta lääketieteelliselle CBD: lle
  • 2,60-3,60 EUR / gramma: GMP: n tavoitehinta lääketieteelliselle THC: lle *
  • 3,00-5,00 EUR / gramma: B2C-hinta (symbolinen)
  • 4,20 EUR / gramma: Kun ostat tuotetta Cannerald-kaupasta ja maksat omalla sadollasi. **

*) Näkymät vuodelle 2022: CannerGrow aikoo muuttaa kaikki kasvutilat CBD-kasveista THC-kasveiksi. Puhtaat huoneet perustetaan siten, että pakkaukset suoraan lääketeollisuuteen voidaan toimittaa. Edellytys tälle on GMP-lisenssi, jonka odotetaan myönnettävän vuonna 2022.

**) Kasvien omistajana voit ostaa tuotteita suoraan sadonsa perusteella. Tämä mahdollistaa yli 50%: n erikoishinnan myymälätuotteille! 1 g CBD: tä vastaa 4,20 euroa kaupassamme.

Sadonkorjainlaskuri
CannerGrow - sadon laskeminen eri parametreille

Myynnin yleiset ehdot (GTC).