Website Tracking


Rejestracja i weryfikacja

Rejestracja w Cannrald / CannerGrow jest bezpłatna. Bez ważnego linku rejestracyjnego rejestracja nie jest jednak możliwa. Po rejestracji otrzymasz swój link do rekomendacji.

Rejestracja
Aby zarejestrować się w Cannerald / CannerGrow, użyj następującego linku:

Link rejestracyjny:
https://cannergrow.com/r/27BKTN





Nastąpi przeniesienie na stronę rejestracji.



  • Twój adres email
  • Wybierz nazwę użytkownika (jest publiczna)
  • Wybierz hasło
  • Powtórz hasło
  • Data urodzenia
  • Przeczytaj i zaakceptuj ogólne warunki
  • Chcesz otrzymywać dodatkowe wiadomości i oferty za pośrednictwem poczty elektronicznej
  • Prześlij formularz
Jesteś teraz zarejestrowany w Cannerald / CannerGrow. Możesz dodać dalsze dane osobowe później w back office.


Weryfikacja
Ilość i rodzaj możliwych wpłat i wypłat zależy od poziomu weryfikacji.

  • Poziom 1 został już osiągnięty dzięki rejestracji.
  • Poziom 2 osiąga się poprzez przesłanie i sprawdzenie następujących dokumentów:
    • ważny dokument tożsamości do weryfikacji tożsamości.
    • dowód zamieszkania do weryfikacji adresu (nie starszy niż 3 miesiące).
      Pliki powinny już znajdować się na twoim komputerze / urządzeniu przed rozpoczęciem weryfikacji!

Istnieją następujące limity wpłat i wypłat:

  • Poziom weryfikacji 1:
    • Wpłata przelewem: nieograniczona
    • Depozyt za pośrednictwem BitCoin: bez ograniczeń
    • Płatność przelewem bankowym: nie jest możliwa
    • Wypłata przez BitCoin: 250 EUR w ciągu 24 godzin.
  • Poziom weryfikacji 2:
    • Depozyt przelewem bankowym: bez ograniczeń
    • Depozyt za pośrednictwem BitCoin: bez ograniczeń
    • Płatność przelewem: 10 000 EUR w ciągu 24 godzin (opłata 10 EUR)
    • Wypłata za pośrednictwem BitCoin: 2000 EUR w ciągu 24 godzin.



Możesz przeprowadzić weryfikację w back office w „Weryfikacji ustawień”. Proces weryfikacji trwa około tygodnia.


Ustawienia bezpieczeństwa
Zdecydowanie zaleca się stosowanie uwierzytelniania dwuskładnikowego Google. Można to skonfigurować w back office w „Ustawieniach”.